Body Engineering - Coperta

Body Engineering – Imaginea sanatatii

Body Engineering - Logo 1

Body Engineering - Logo 2

Body Engineering - Carti de Vizita 1

Body Engineering - Postere 1

Body Engineering - Postere 2

Body Engineering - Postere 3

Body Engineering - Website 1

Body Engineering - Website 2

Body Engineering - Website 3

Sanatatea este un lucru pe care il pretuim fiecare. Unii aleg sa investeasca la batranete sub forma de retete si medicamente, iar altii aleg sa investeasca cand sunt tineri sub forma de diete personalizate si mancare sanatoasa.

Body Engineering isi propune sa ajute persoanele care doresc un trai sanatos prin alimentatie si efort fizic. Body Engineering reprezinta un grup de specialisti condusi de Valentin Bunea care te vor ghida catre forma perfecta fizica si psihica.

Costurile sunt o parte importanta din programul Body Engineering, astfel a fost realizat un plan esalonat pentru etapele proiectului.

Site-ul (website-ul) Body Engineering isi propune sa fie descoperit, punand in fata o navigare fluida si informatiile utile. Detaliile sunt pozitionate in pagini secundare care pot fi accesate de cei care doresc mai multe informatii.

Cromatica folosita pentru Body Engineering este inchisa (intunecata, neagra) cu un contrast puternic (verde deschis). Am ales verde si negru pentru a sugera un singur lucru, “suntem «mortal» de seriosi cand vorbim de sanatatea ta”.

Body Engineering este disponibil in patru (4) limbi, Romana, Engleza, Germana si Araba. Clientii sunt locali dar si internationali (via Skype).

Tableta, telefonul mobil, laptop-ul si alte dispozitive moderne sunt parte integrata din viata noastra. Siteul Body Engineering foloseste tehnologia “responsive” si este disponibil pe toate dispozitivele moderne.

Suntem bucurosi ca am realizat un website functional si frumos in acelasi timp.

Fisa de proiect
Client Valentin Bunea
Proiect Body Engineering
Anul 2013
Tipul lucrarii Webdesign, Grafica, Website, Consultanta, Logo, Carti de vizita, Postere, DTP, Tipar, Fluturasi
Realizat de Bogdan Iorga, Nicu Dinu si Daniel C.