Celesteria - Simbol Grafic

Celesteria

Atunci cand zeii s-au intalnit din iubire au daruit, o stea pentru cel ce sanatate isi dorea.

La apusul zorilor, peste albastrul orizont, se naste o stea cum niciuna numai era. Cu energie si bucurie isi intinde razele binevoitoare ca sa vesteasca lumii o mare sarbatoare. Cerul inserat usor s-a luminat. Cei ce cautau, de bucurie se imbratisau, pentru ca acum vor savura bunatati de odinioara dar fara indulceala. Celesteria o chema si bucurie iti aduce ea.

In drumul spre sanatate sunt multe obstacole pe care cu greu le ocolim. Unele sunt usoare iar altele sunt mai dificile. Produse de patiserie, zahar, faina, carbohidrati, mancaruri nesanatoase si altele. Celesteria este alaturi de tine ca sa iti reaminteasca ca poti savura bunatati chiar si daca sunt fara zahar.

Am muncit din greu si am realizat retete unicat prin care am pastrat gustul dar nu si caloriile. Cozonacul Celesteria este primul din Romania care are aceleasi gust ca cel traditional insa este fara zahar si fara faina de grau. Celesteria foloseste cele mai selecte ingrediente si fiecare gram este atent masurat pentru un rezultat desavarsit.

Celesteria iti lumineaza bucuria.