Bogdan Iorga

Cuvintele

Dedicat proiectelor mele si dornic sa ma perfectionez cu fiecare provocare pe care clientii mi-o prezinta. De la tipar la digital, de la logo la brand, de la prototip la produsul final, livrate intotdeauna la timp.

 

Clienții

Bogdan Iorga m-a ajutat sa construiesc un site exact cum imi doream, care sa reprezinte spiritul asociatiei Macondo. Mi-a placut in special modul in care am reusit sa comunicam si sa ajungem la un punct comun, care sa ilustreze perfect ce aveam in minte.

Diana Cercel, Manager Cultural la Asociatia Macondo

 

Am fost uimit sa descopar cu bucurie ca pentru Bogdan Iorga creearea unui concept e mult mai mult decat o imagine frumoasa.

— Florin Pasat, Trainer, Public Speaker si Mentor

 

Bogdan Iorga este un creativ si un profesionist care are tot timpul idei noi. Colaborarea mea cu Bogdan Iorga este dovada increderii pe care i-o acord in proiectele pe care le-am realizat.

— Dan Floroiu, Fondator Prive, Travelwise si Bacaro

 

Am colaborat bine si datorita faptului ca, pe langa creativitatea de care a dat dovada, Bogdan Iorga a demonstrat ca este un si partener de lucru organizat, pe care te poti baza in respectarea chiar si a celor mai stranse termene limita.

— Mustafa Öz, Director General la Liceului International de Informatica Bucuresti

 

Prietenii

Bogdan este omul ceas pe care te poti baza. Cand spune ca la fix ne intalnim, nu exista urma de greseala, la fix are loc intalnirea. Ceasul este prietenul lui cel mai bun.

— Dana, partenera de nadejde

 

Are dorinta de a cunoaste si de a fi cat mai bun in ceea ce face. Autocunoastere. Motivare. Respect. Bogdan ofera atentia cuvenita proiectelor si planifica fiecare detaliu in parte.

— Andrei, vegetarian si prieten

 

Cel mai mult imi place la Bogdan dorinta lui de a creste. Si in profesia pe care si-a ales-o dar si in plan personal. Mereu inoveaza si de multe ori m-a surprins prin ideile lui. De 7 ani lucram impreuna si nu am pierdut nicio oportunitate de a-l recomanda si altor oameni.

— Vali, tatic cu suflet mare si prieten