Bogdan Iorga - Simfonie II

Meliorativ

In primul rand cred ca trebuie sa fiu sincer fata de dumneavoastra, astfel ma veti cunoaste asa cum sunt.

Imi plac lucrurile frumoase, arta, parfumul, arhitectura, moda si estetica. Nuantele sunt la fel de importante ca ideea care contureaza produsul. Aceasta frumusete incerc sa o aplic atat in mediul traditional cat si in mediul digital. Cred cu tarie ca orice creatie, fie ca este ceva simplu precum un simbol grafic sau o platforma digitala, trebuie sa aiba o personalitate care sa imbogateasca functia de baza. Fara aceasta personalitate, toate creatiile noastre vor fi doar iteratii fara culoare, nuanta sau umanitate.

La fel de mult imi plac si lucrurile organizate, structurate. Ca designer trebuie sa fii organizat, altfel nu poti sa gasesti ratiunea intr-un haos de idei si optiuni infinite. Aceasta provocare de a organiza haosul m-a facut constient de necesitatea unei metodologii, trasabilitatea actiunilor si responsabilitatea deciziilor.

In mod constant investesc in dezvoltarea personala prin cursuri, carti si seminarii din diverse domenii pentru a deveni un Cuturier Grafic desavarsit.

Imi place sa creez o lume vizuala unde proiectul dumneavoastra sa straluceasca si sa reuseasca.

Descriptiv

Bogdan Iorga m-a ajutat sa construiesc un site exact cum imi doream, care sa reprezinte spiritul asociatiei Macondo. Mi-a placut in special modul in care am reusit sa comunicam si sa ajungem la un punct comun, care sa ilustreze perfect ce aveam in minte.

Diana Cercel, Manager Cultural la Asociatia Macondo

Am fost uimit sa descopar cu bucurie ca pentru Bogdan Iorga creearea unui concept e mult mai mult decat o imagine frumoasa.

— Florin Pasat, Trainer, Public Speaker si Mentor

Bogdan Iorga este un creativ si un profesionist care are tot timpul idei noi. Colaborarea mea cu Bogdan Iorga este dovada increderii pe care i-o acord in proiectele pe care le-am realizat.

— Dan Floroiu, Fondator Prive, Travelwise si Bacaro

Am colaborat bine si datorita faptului ca, pe langa creativitatea de care a dat dovada, Bogdan Iorga a demonstrat ca este un si partener de lucru organizat, pe care te poti baza in respectarea chiar si a celor mai stranse termene limita.

— Mustafa Öz, Director General la Liceului International de Informatica Bucuresti

Afectiv

Bogdan este omul ceas pe care te poti baza. Cand spune ca la fix ne intalnim, nu exista urma de greseala, la fix are loc intalnirea. Ceasul este prietenul lui cel mai bun.

— Dana, partenera de nadejde

Are dorinta de a cunoaste si de a fi cat mai bun in ceea ce face. Autocunoastere. Motivare. Respect. Bogdan ofera atentia cuvenita proiectelor si planifica fiecare detaliu in parte.

— Andrei, vegetarian si prieten

Cel mai mult imi place la Bogdan dorinta lui de a creste. Si in profesia pe care si-a ales-o dar si in plan personal. Mereu inoveaza si de multe ori m-a surprins prin ideile lui. De 7 ani lucram impreuna si nu am pierdut nicio oportunitate de a-l recomanda si altor oameni.

— Vali, tatic cu suflet mare si prieten