Florin Pasat - Coperta

Florin Pasat – Atrage Abundenta

 

Florin Pasat - Branding
Florin Pasat - Foto 1

Florin Pasat - Foto 2

Pe Florin Pasat l-am cunoscut la Speakers Arena cand ne-a invitat la cursul “Atrage Abundenta din Viata Ta”.

Astfel am inceput colaborarea pentru noua identitate vizuala (branding) a lui Florin Pasat. Am aflat cateva lucruri interesante despre Florin: are o capacitate incredibila de a asimila informatii noi, poate lua decizii rapid si cu certitudine si nu in cele din urma isi doreste cu adevarat sa ii ajute pe ceilalti.

Conceptul de “stea” a fost descoperit dupa aproape trei saptamani de discutii si concepte creative. In cele din urma logo-ul actual reprezinta cel mai bine cele trei mari caracteristici ale lui Florin Pasat: Energie, Trezire si Adevar.

De ce o stea ? In antichitate egiptenii depindeau de stelele noptii pentru a calcula cand este momentul potrivit pentru a incepe semanatul. In secolul al XV-lea descoperirea continentului american a fost posibila datorita navigatorilor iscusiti care stiau sa citeasca stelele. In zilele noastre o ascultam pe Netty Sandu sa ne traduca ce ne spun stelele. Am ales o stea pentru ca reprezinta un calendar, un set de coordonate, un mesaj mistic si o calauzire in drumul fiecaruia catre intelegere de sine si dezvoltare personala.

Un pas dificil a fost alegerea fontului pentru ca propunerile a fost coplesitor de bune. Din fericire Florin Pasat a fost prompt si hotarat atunci cand a luat decizia finala cu privire la fontul potrivit.

Noua imagine Florin Pasat reprezinta un pas inainte pentru intreaga echipa din spatele evenimentelor, identifica si stabileste unde se incadreaza Florin Pasat si deschide calea catre un brand de succes.

Fisa de proiect
Client Florin Pasat
Proiect Identitate Vizuala
Anul 2014
Tipul lucrarii Strategie de Brand, Consultanta, Design Logo, Tipar, DTP
Realizat de Bogdan Iorga si Daniela Toader