Kalessi

În vremuri indepartate cavalerii victoriosi erau rasfatati cu hrana imbelsugata gata sa fie devorata. Legenda spune ca la masa imparatului era un anume cavaler ce cu greu se urnea sa plece de la festin. Era ultimul care se ridica si primul care se aseza. Voinic, mic si pofticios din cale afara, toata lumea il stia. Manca de nu se mai satura pentru ca asa mult ii placea.

Intr-o seara, cand inca se dezmeticea dupa ospat, aude vocea imparatului cum ii sopteste magului sa faca rost de o vraja care sa ii aduca cel mai grozav ospat, care sa il sature pana si pe cel mai nesat cavaler.

Nu mult a stat pe ganduri al nostru cavaler ca s-a strecurat in atelierul magului si ca sa nu fie descoperit s-a ascuns intr-un cazan cat el de mare.

Fara sa priceapa prezenta cavalerului, magul s-a apucat sa unelteasca, plante rare, potiuni secrete, condimente de pe meleaguri indepartate, le-a aruncat pe toate in cazanul fumegand.

O carte veche a asezat pe masa si a suflat praful de pe coperta. Undeva in carte era scrisa o fraza magica ce mult gust aducea oricarei bucate din bucatarie.

Cine avea sa stie ca reteta secreta era defapt o incantatie si un cavaler gurmand. Dintr-o data cavalerul a fost transformat intr-un cazan de gatit.

Spre bucuria lui, cavalerul avea acum sa se bucure de toate bucatele de pe lume si mai mult decat atat putea sa imparta cu mesenii delicioasele mancaruri. Regele l-a botezat pe cavaler ca primul bucatar-cavaler al curtii regale si i-a spus Kalessi. De atunci Kalessi a hranit zeci de generatii ale regelui si astazi el isi aduce retetele magice si pe masa familiei tale.

Kalessi este un concept de mancare cavalericeasca pentru cei care iubesc carnea. De la preparate carnoase la carnati si produse crud-uscate, toate sunt disponibile si gata de consum.

Mancarurile preparate de Kalessi sunt facute de mana, cu grija si multa dragoste. Carnatii deliciosi sunt preparati dupa o reteta veche si imbunatatita de-a lungul generatiilor. Punem doar carne adevarata, condimente incitante si arome naturale. Kalessi gateste fara incetare si pana acum a hranit generatii de regi si sute de familii. Intra si tu in familia lui Kalessi si cetatea familiei tale va fi cu burta plina.