Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 2-1

Șampon cu Miere

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 1-3

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 1-1

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 1-2

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 2-2

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 2-1

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 3-2

Sampon cu Miere Corona - Design Eticheta 3-1

Sampoanele Corona sunt sampoane romanesti cu calitati traditionale. Isi regasesc inceputurile in anii ’90, cand doamna chimist Iuliana Harasim a realizat o reteta unica in lume. Reteta consta in particule suspendate de diverse culori si texturi. Procesul de productie este un secret bine pastrat.

Primul succes a venit odata cu lansarea samponului cu extract de urzica. Mai tarziu, sampoanele Corona s-au diversificat cu noi sortimente precum cel cu extract de nuc si altele. Astazi suntem mandri sa prezentam o noua gama de produse Corona, samponul si crema cu miere.

Ca simbol al mierii am evitat in mod intentionat sa folosim “transportorul” (albina). Femeile sunt sensibile la vederea unor insecte de orice fel si am dorit sa nu asociem un sampon sau o crema cu albina care inteapa sau care provoaca tipete. Am ales ceva neutru, care nu deranjeaza, am ales fagurele.

In procesul de design am luat in considerare publicul predominant feminin, faptul ca mierea este un produs traditional romanesc si gradul de recunoastere al produsului la raft.

Am dorit ca eticheta sa fie feminina, sa sugereze sampon, sa contina informatii relevante despre produs si sa atraga atentia. Speram ca am reusit.

Fisa de proiect
Client Iuliana Harasim si Cristi Harasim
Proiect Sampon cu Miere Corona
Anul 2013
Tipul lucrarii DTP, grafica, creatie, eticheta, design
Realizat de Bogdan Iorga si Daniela Toader