Dicton - Coperta

Infaptuirea unei valori

Singurul Cuturier Grafic din Romania care croieste pentru dvs. un simbol grafic. Bogdan Iorga nu deseneaza un logo sau o sigla. Bogdan Iorga creeaza un simbol grafic. Realizarea unui simbol grafic reprezinta infaptuirea celei mai profunde valori pe care dvs. o aveti. Gasirea acestei valori necesita multa intelegere si pricepere. Infaptuirea valorii intr-un simbol grafic inseamna actul suprem de cunoastere. Va fi o calatorie in lumea artei, arhitecturii, esteticii si psihologiei umane. Realizarea unui simbol grafic este un testament al valorii dvs.

Simbolurile reprezinta o lume ascunsa ce se arata celor ce doresc sa o cunoasca. Exista un moment in viata noastra cand ne dorim mai mult decat viata insasi, o insemnatate mai valoroasa deca suma partilor sale. In cei peste 4.000 de ani de cand omul a descoperit arta cunoasterii, mostenirea noastra vizuala incredibila. Suntem inconjurati de simboluri, arhitectura, hainele, gesturile, obiectele, cartile sau chiar viata insasi este un simbol intr-un univers mai mare decat noi insine.

Infaptuirea unei valori este mai mult decat un simbol grafic este o calatorie. In aceasta calatorie simbolul grafic va dainui intr-o lume plina de culoare, forma, textura si contrast. Ambasadorii acestei lumi vor fi cele mai demne creatii din rangul etichetelor, brosurilor, siteului de prezentare sau chiar o aplicatie de mobil. Cu iscusinta si pricepere va pot ajuta sa cladim impreuna aceasta lume.

 

Un rendez-vous prietenos

Mi-ar face placere sa aud ideea dvs. Mi-ar face si mai multa placere sa fac parte din povestea dvs. si sa cladim ceva extraordinar impreuna. Va stau la dispozitie pentru impartasirea de idei minunate la design(arond)bogdaniorga.ro, sau la telefon 0756080080.